Over mij

Als freelance copywriter help ik jou met het schrijven van teksten. Ik ben nieuwsgierig, to-the-point, krachtig en betrouwbaar. Ga op mijn doel af en houd niet van gelul er omheen.

Een goede tekst leest makkelijk weg, heeft een duidelijke boodschap en brengt een gevoel over. Een specifiek gevoel? Jazeker! En laat dat specifieke gevoel nu niet in één woord te vangen zijn. Vandaar ook de naam van mijn bedrijf, M-TXT dus. Moest je even over nadenken hè?

Waarom M-TXT?

Er was eens… Een idee dat in mijn hoofd zat. Alleen kwam het er niet uit. Iets met tekst, iets met schrijven. Maar wat? Hoewel ik altijd al graag schreef, kreeg ik het laatste zetje uit mijn omgeving. Aangemoedigd om nu echt iets met mijn schrijfkunsten te doen, kreeg dat idee steeds meer vorm. En dan ineens heb je het! Je begint als copywriter. 

Ik word blij van teksten. Alle teksten? Nee, zeker niet.  Jij waarschijnlijk ook niet. Ik word vooral blij van duidelijke teksten met een heldere boodschap. Die ook nog eens lekker weglezen. Alsof iemand het verhaal tegen je vertelt. Een vleugje humor, enthousiasme en soms lekker eigenwijs. Net als ik!

En die naam dan? De M van Mireille natuurlijk! En TXT? Tekst, maar net even anders. 

 

Een tekst die net even anders is?